CV storing in uw woning in Oss?

Vooral in de wintermaanden is een CV storing vervelend. Onze monteurs hebben ervaring met storingen van alle soorten CV ketels en kunnen u dan ook snel en effectief helpen. Bij Baarslag Installaties doen we er alles aan om de storing in uw CV ketel zo snel mogelijk op te lossen.

CV uitgevallen, wat nu?

Is uw ketel uitgevallen? Voordat u onze hulp inschakelt kunt u zelf een aantal zaken controleren:

  1. Haal de stekker er uit en doe hem er opnieuw in.
  2. Reset de ketel. Dit kan in sommige gevallen al de oplossing bieden.
  3. Staat er een storingscode op het display van uw ketel? Op het internet kunt u vaak vinden wat deze code betekent en wat u kunt doen om de storing te verhelpen.
  4. Controleer de waterdruk van de ketel. Ligt deze onder 1,5 bar, dan moet u water bijvullen. De waterdruk moet tussen de 1,5 en 2 bar liggen.
  5. Indien u een oude CV ketel heeft, check dan of de waakvlam nog brandt. Zo niet, dan moet u deze opnieuw ontsteken.
  6. Check of de gaskraan of toestelkraan openstaat.

Komt u er zelf niet uit, dan kunt u ons uiteraard altijd bellen. Er kan ook sprake zijn van een lekkage of een ander ingewikkelder probleem.

Snelle hulp uit Oss

Storingen voorkomen is altijd beter dan oplossen, vandaar dat wij u graag adviseren. Goed onderhoud is voorwaarde nummer 1 voor het voorkomen van problemen met uw CV ketel. U kunt zelf uw cv ketel onderhouden, maar wij kunnen dit ook voor u doen. Bij ons kunt u terecht voor het onderhoud en het oplossen van storingen aan de volgende typen CV ketels:

Bel gerust naar 0412 - 79 90 21 voor hulp of meer informatie.