CV reparatie in Oss

Is uw CV ketel kapot en bent u zelf niet in staat de ketel te repareren? In Oss en omgeving is Baarslag Installaties uw CV specialist. Met de kennis en ervaring die wij in huis hebben zorgen wij voor het ketel herstel van elk type ketel.

CV ketel vervangen

CV ketels gaan lang mee, maar op een gegeven moment is vervanging onvermijdelijk. Merkt u dat de CV monteur te vaak over de vloer komt voor reparatie, dan kunt u  ook overwegen om uw CV ketel te laten vervangen. De kosten voor reparatie zijn het dan vaak niet meer waard.  Of een CV ketel aan vervanging toe is is afhankelijk van een aantal zaken. Soms is een probleem makkelijk op te lossen. Sommige onderdelen van de CV ketel zijn makkelijk te vervangen. Bepaalde onderdelen zijn echter niet te vervangen. Wanneer die kapot gaan, zal de CV ketel dus vervangen moeten worden.  Wilt u weten of uw CV ketel aan vervanging toe is? Wij kunnen uw ketel bekijken en u hierin adviseren.

Nieuwe CV ketel

Met zoveel typen CV ketels op de markt is de keuze voor een nieuwe lastig. Hoe bepaalt u welk type CV ketel voor u geschikt is? Bij de keuze voor een CV ketel zijn er een aantal zaken waar u op moet letten, zoals hoog rendement, warm water comfort en betrouwbaarheid. Nefit ketels zijn populair, maar ook Bosch, Remeha, Intergas, Agpo en Atag ketels zie je vaak. Wij luisteren graag naar uw wensen en adviseren u over de verschillende opties. Neem gerust contact met ons op via 0412 - 79 90 21 of vul ons contactformulier in.