CV lekkage in uw woning in Oss?

Een CV lekkage is een vervelend probleem. Niet alleen kunt u in een koud huis komen te zitten, een lekkage kan ook veel schade veroorzaken aan uw woning. Het is dus belangrijk om, indien u een lekkage vermoedt, snel hulp in te schakelen. In Oss en omgeving kunt u daarvoor bij ons terecht.

Lekkende CV ketel herkennen

Uw CV ketel lekt water? Soms is een lekkage makkelijk te herkennen. U ziet simpelweg water lekken uit uw CV ketel. Echter, soms kan het ook lastiger zijn om de lekkage op te sporen. Hoe is een lekkage aan de CV ketel te herkennen? De volgende punten kunnen u helpen bij het herkennen van een CV lekkage:

  1. De CV ketel werkt niet naar behoren.
  2. De waterdruk is te laag en u moet het water steeds bijvullen.

Indien een lekkage achter de muur verstopt zit of in een ander deel van uw CV installatie is ontstaan, dan is de lekkage lastiger te herkennen. Er kan ook iets mis zijn met de radiator, de CV leiding of het expansievat.

Hulp bij lekkende CV ketel

Kunt u de CV lekkage niet opsporen of wilt u hulp bij het verhelpen van de lekkage? Wanneer uw CV ketel lekt, kunt u beter zo snel mogelijk hulp inschakelen. In Oss en omgeving belt u ons voor de reparatie van uw cv ketel. Wij zijn bereikbaar op telefoonnummer 0412 - 79 90 21 en staan u graag te woord.