Radiatoren plaatsen in Oss

Wilt u een centrale verwarming in uw woning of pand plaatsen? Dan zorgen wij voor radiatoren. Samen met u bepalen we hoeveel radiatoren u nodig heeft en waar ze het beste geplaatst kunnen worden. Wij geven u hierin professioneel en waardevol advies. Zo krijgt u later geen spijt van uw keuzes. Wij vertellen u graag de voor- en nadelen van elk design en van elke locatie.

Na de installatie zorgen we ervoor dat uw verwarmingssysteem optimaal is afgesteld. Zo stookt u zo energiezuinig mogelijk. Dat is goed voor het milieu én uw portemonnee.

Een oplossing voor problemen met uw radiatoren

Heeft u in Oss reeds radiatoren, maar komen er problemen voor? Wij helpen u graag bij elk probleem. Hoort u regelmatig een tikkend of fluitend geluid? In dat geval zit er te veel lucht in uw radiatoren. Hierdoor worden ze vaak niet meer goed warm. U lost dit op door ze te ontluchten. Zet de thermostaat zo laag mogelijk en werk in uw woning van beneden naar boven. Draai vervolgens de radiatoren dicht, en draai het ontluchtingsventiel open. Laat de lucht ontsnappen en vang vervolgens het water op met een doekje. U kunt daarna het ventiel weer dicht draaien en de radiator weer open.

Heeft u in Oss last van een lekkage? Dit is een ernstig probleem. Neem vandaag nog contact met ons op. Wij zorgen voor een reparatie of indien dat niet mogelijk is, voor een nieuwe radiator.

Meer weten? Neem contact met ons op.